Zwerfhond die blijft opduiken bij autodealer krijgt er een job

Foto’s: © Instagram/Tucson_prime

Dat de aanhouder wint ondervond een Braziliaanse straathond aan den lijve. Het dier verscheen steeds weer bij dezelfde Hyundai Prime-autohandelaar in Brazilië. Dat leverde hem uiteindelijk een job op.

Enkele maanden geleden spotte het personeel van een Braziliaanse Hyundai Prime-dealer de hond voor het eerst, buiten op straat, vlak voor de showroom. Vanaf dan bleef het dier geregeld terugkeren naar de zaak. Toen de zwerfhond op een regenachtige avond voor de zoveelste keer voor de showroom zat, kreeg manager Emerson Mariano medelijden. Hij nam de hond naar binnen en gaf hem te eten en drinken. In een mum van tijd wist de charmante zwerver de harten van de personeelsleden te winnen. Ze adopteerden als mascotte van het bedrijf hem en noemden hem “Tucson Prime”. 

Al snel werd Tucson een vaste waarde bij de firma. Sindsdien staat hij in voor het verwelkomen van de klanten. Hij heeft zelfs een eigen badge. 
De schattige shopassistent is erg populair bij het cliënteel. Volgens manager Mariano komen klanten die een auto kochten soms terug om Tucson nog eens te zien.

Een nieuwe thuis, een job… zijn volhardendheid heeft hem geen windeieren gelegd! Maar ook de toekomst lacht hem toe: binnenkort doet Tucson mee in een nationale reclamespot voor Hyundai.

Scroll to Top