Woefdag

Woefdag 2015: de leukste hondendag van het jaar!

Op zondag 7 juni vindt onze achtste Woefdag plaats! Naar goede gewoonte zal het evenement opnieuw plaatsvinden in het Provinciaal Domein van Huizingen.

Op dit hondsdolle outdoor evenement kan je heerlijk rondkuieren met je viervoeter en een leuke halsband kopen aan één van de vele standjes, maar je kan er ook van alles ondernemen mét je beste vriend. Zo kan je onder begeleiding van de fijne instructeurs van Hondenschool Snuffel uit Willebroek eens een echt agilityparcours lopen met je viervoeter of kan je een workshop doggysteppen volgen. Vrienden der Blinden heeft dan weer een hindernissenparcours op pootjes gezet dat je geblinddoekt mag lopen met één van hun blindengeleidehonden. Tijdens Woefdag 2015 maak je ook kennis met een geheel nieuwe hondensport: nadac hoopers! Proef zelf van deze fijne discipline en probeer jouw viervoeter doorheen een parcours van hoepels te loodsen.

Kijk je liever toe? Dan kom je zeker ook aan je trekken! Kijk je ogen uit tijdens de spectaculaire demonstraties van de Brusselse Politiehonden, swing mee op de muziek tijdens de demo doggydance van The Wet Nose Dancers en bijt op je nagels tijdens de spannende voorstelling van de Fire Rescue dogs! Bovendien stellen we je voor aan enkele wel heel bijzondere hondenrassen. Zo kan je oog in oog staan met échte wolfhonden!

Even de rust opzoeken? Dat kan! Het Provinciaal Domein van Huizingen is 91 hectare groot. Je kan er dus naar hartenlust wandelen in de bossen met jouw viervoeter. Daarnaast kan je er genieten van talrijke rand-activiteiten: minigolf, waterfietsen, een openluchtzwembad met waterglijbanen, een bezoek aan de kinderboerderij, speeltuinen voor alle leeftijden en nog veel meer. Kortom, een leuke uitstap voor elk gezin, met of zonder hond! Woefdag verloopt in samenwerking met de Provincie Vlaams-Brabant, Radio 2 en Ring TV.

Je kan je ook nog tot 1 juni inschrijven voor de preselectie van Superwoef, die plaats- vindt tijdens onze Woefdag. Inschrijven kan via redactie@woef.be.

Woeflezers mogen gratis binnen! Gewoon even onderstaande bon uitprinten en meenemen. We hopen jullie allen van harte te mogen verwelkomen op onze Woefdag!

WAAR?
Provinciaal Domein van Huizingen
Torleylaan 100
1654 Beersel
(Afrit 20 op de ring rond Brussel omgeving Halle)

Bon Woefdag 2015

Scroll to Top