Woefchallenge december: Kerstkaart

Doe mee met onze maandelijkse fotochallenge en maak kans op een proefabonnement (drie maanden) op WOEF. De winnende foto publiceren we in de volgende editie van WOEF. Fotografe An Smedts (Hondermooi) geeft tips voor nog mooiere foto’s. Deze maand is het thema “kerst”.

An Smedts: ‘In december is het tijd om weer onze beste wensen via een kerstkaart naar elkaar te sturen. Ga aan de slag met je hond en maak een originele kerstkaart. Poseren voor de kerstboom of buiten als het sneeuwt, met of zonder kerstmuts. Laat je fantasie de vrije loop en maak er iets leuks van samen met je hond!’

Post je kersttfoto op Instagram met de hashtag #woefchallenge en vermeld als titel “de mooiste kerstkaart voor de woefchallenge”. De leukste post wordt volgende maand gepubliceerd in WOEF!

FOTOGRAFIETIPS
An:

  • Zorg voor voldoende licht als je binnen een foto maakt of gebruik een lichtsterke lens om de ruis in je foto zo laag mogelijk te houden.
  • Wil je je hond graag een kerstmuts opzetten? Oefen dit dat even op voorhand voor je meteen voor het perfecte plaatje gaat, de meeste honden moeten er even aan wennen om iets op hun hoofd te hebben!
Scroll to Top