eurod

Win een duoticket voor Eurodogshow

Op zaterdag 19 en zondag 20 november vindt de 53ste editie plaats van Eurodogshow, de grootste én leukste hondenshow van het land! Op deze internationale rashondenshow wordt een kleurrijke roedel van honden gekeurd door juryleden van over de hele wereld. De nieuwste trends uit hondenland, een winkelparadijs, boeiende demo’s en workshops… je vindt het allemaal op Eurodogshow.

WELKE HOND PAST BIJ JOU?
Overweeg je een hond in huis te halen? Twijfel je of een bepaald ras wel bij jouw gezinssituatie past? Breng dan zeker een bezoekje aan Eurodogshow. Er zijn vertegenwoordigers van verschillende rasverenigingen aanwezig die je alles over hun ras kunnen vertellen en je graag bijstaan in het maken van de juiste keuze.

CADEAUTJES VOOR WOEF-LEZERS!
Kom zeker een bezoekje brengen aan de Woefstand. Bij aankoop van een magazine over je favoriete ras ontvang je leuke extraatjes en als je een abonnement neemt op Woef, krijg je een groot geschenkpakket. Op zondag om 14.00u vindt dan weer in hal 5 de finale van Superwoef plaats. De finalisten nemen het op tegen elkaar in de ring en worden gekeurd door een jury van bv’s.

 

eurod2DE MOOISTE HONDEN
Zoals elk jaar opnieuw zijn er wel duizenden honden te bewonderen op Eurodogshow van meer dan 200 verschillende rassen en uit alle hoeken van de wereld. De keurmeesters zijn afkomstig meer dan 20 landen, zoals onder andere de Verenigde Staten, Frankrijk, Zweden, Italië en Denemarken. Zij zullen hun vakkundig oog richten op de mooiste honden uit binnen- én buitenland. Maar er valt nog veel meer te beleven. Denk daarbij aan demo’s dog dance en flyball en workshops shiatsu voor honden. Je hond mag gratis mee, maar vergeet niet zijn vaccinatieboekje mee te nemen.

MAAK KANS OP EEN DUOTICKET
Wil jij kans maken op een gratis duoticket voor Eurodogshow? Doe dan mee met onze wedstrijd. En dat is heel simpel: stuur een mailtje naar redactie@woef.be en vertel ons waarom jij graag naar Eurodogshow wil gaan + jouw adres. Veel succes!

Praktisch:
19 en 20 november in Kortrijk Xpo
van 9u tot 18u
Meer info: www.eurodogshow.be

 

eurodogshow