Uitstapje in de natuur

PUBLIREPORTAGE

Kamperen wordt steeds meer een populair thema: veel gezinnen gaan in het weekend of in de vakantietijd de natuur in en genieten van een adempauze in het dagelijkse leven. Honden zijn belangrijke gezinsleden en mogen bij dergelijke ondernemingen beslist niet ontbreken. Om deze uitstapjes voor hond en mens gemakkelijker en comfortabeler vorm te geven, heeft TRIXIE het assortiment uitgebreid met passende en praktische nieuwtjes omtrent het onderwerp kamperen.

Oprijplaat voor het aanlijnen


De RVS oprijplaat voor hondenriemen creëert een stevige en veilige aanlijngelegenheid voor een of meerdere viervoeters aan de auto. 

Car Cooler

De lange Car Cooler van gegalvaniseerd metaal zorgt voor veel frisse lucht in de auto. Hij wordt eenvoudig aan de klep van de kofferbak gehangen en is in de lengte verstelbaar.

Hondenligbed STRONG Edition

Het waterafstotende hondenligbed van robuust Oxford-polyester en stevig metalen frame met poedercoating voorziet viervoeters van ontspannen uren na avontuurlijke uren in de natuur. De mesh-stof zorgt voor een goede luchtcirculatie en een aangename afkoeling op warme dagen. Voor viervoeters tot aan 15 kg/25 kg  eigen gewicht. Met handgrepen en rubberen voetjes, alsmede wasbare hoes. In twee maten verkrijgbaar.

Slaapzak SOFT Edition

Onderweg overnachten: De zachte slaapzak biedt viervoeters tijdens koele nachten een behaaglijke slaapplaats. Hij heeft van binnen pluizig pluche en een zachte vulling van polyestervlies, terwijl de buitenkant is uitgerust met een waterafstotende hoes van polyester. Opengeklapt kan hij voorts ook als deken gebruikt worden. De slaapzak uit de Soft Edition van TRIXIE is ruimtebesparend op te rollen en kan in een praktische transporttas worden opgeborgen.  

Reisdeken Samoa Classic

Comfortabele ligplaats voor onderweg: De reisdeken Samoa Classic van nylon met inlegvak voor een apart verkrijgbare koelmat (tot 65 × 50 cm/100 × 60 cm), kan op warme dagen helpen de temparatuur van de viervoeter te reguleren. Uit de Strong Edition van TRIXIE met stevige en tegelijkertijd zachte polyester hoes en vulling van polyestervlies. De deken is ruimtebesparend op te rollen en door rubberen banden eenvoudig dicht te trekken. In twee maten verkrijgbaar.

www.trixie.de

Facebook

Instagram

YouTube

Scroll to Top