Kalenderverkoop om dieren in binnen- én buitenland te helpen

Een organisatie die zowel lokaal als internationaal dieren in nood helpt? Het bestaat: Medisupport vzw. In ons land biedt deze opstartende vzw steun aan kansarmen die een huisdier hebben in de regio Willebroek. Minderbedeelden kunnen bij het OCMW een attest aanvragen om van de organisatie dierenvoeding te ontvangen.
In Spanje ondersteunt Medisupport vzw een rescueorganisatie die actief is in de regio Huelva: HADA (Huelva Ayuda y Defensa Animal). HADA zet zich in voor de honden die in de perreras verblijven in Huelva. Perreras zijn asielen van de gemeente. Ze worden ook wel “dodingsstations” genoemd, omdat zodra zo’n asiel vol zit, de honden worden ingeslapen. HADA zorgt ervoor dat deze honden worden verzorgd, uitgelaten en geknuffeld. HADA en Medisupport proberen een gouden mandje te vinden voor zoveel mogelijk honden uit de perreras, zodat ze niet worden ingeslapen

Kalender
Medisupport vzw brengt nu een kalender uit met de steun van BV’s Peter Vanlaet (Mama’s Jasje) en Martine Prenen. De organisatie een duwtje in de rug geven kan door een kalender of een T-shirt te bestellen. Stuur een mailtje naar info@medisupportvzw.be of bezoek de website Medisupportvzw.be. Een kalender kost 10 euro, exclusief verzendkosten.

Scroll to Top