Gratis fotoshoot voor hipsterhonden in Antwerpen

Meubelmerk Sofacompany organiseert een fotoshoot voor (kleine) hondjes. Terwijl ze in de lens kijken mogen ze zich neervlijen op de gloednieuwe Flora Dog Edition, een hondenzeteltje voor hippe viervoeters.

Het Deense meubelmerk Sofacompany creëerde een hippe zetel die je op zaterdag 5 oktober samen met je furry friend kan komen uittesten tijdens een gratis fotoshoot. Terwijl je beste buddy zich als een volleerd fotomodel neervlijt op dit bankje, zal een professionele fotografe dit moment op een creatieve manier vereeuwigen.

Wachttijden? Die hoeven niet saai te zijn! Integendeel, buiten is een leuke hondentent van Tom & Co voorzien, je bent ook uitgenodigd om een beestige wandeling doorheen de stad te maken en kan rekenen op advies over “huisdiervriendelijke” materialen en meubels voor je interieur. Leuk extraatje: na de fotoshoot krijg je een doggygoodiebag mee naar huis. En enkele dagen later ontvang je de leukste portretten van jouw hond gratis in je mailbox.

Een beestig bankje
De gloednieuwe Flora Dog Edition van Sofacompany legt je trouwe viervoeter in de watten met zijn streelzacht stofje, comfortabel design en hoge knuffelbaarheidsfactor. De Flora Dog Edition springt eruit door zijn diervriendelijk design: het zitkussen heeft een afneembare hoes waardoor je deze gemakkelijk kan reinigen. Het egale, strak gewoven materiaal maakt de stof bovendien zeer onderhoudsvriendelijk. Dit beestig bankje is beschikbaar in twee standaardkleuren: oudroze en grijs. Geen match met je interieur? Geen probleem: op de webshop van Sofacompany kan je het hondenzeteltje een andere kleur of zelfs een andere stof geven. Op zoek naar andere pet proof meubels of stoffen die tegen een stootje kunnen, zoals scherpe hondennagels? Tijdens het event op 5 oktober kan je terecht bij de showroomverantwoordelijke voor al je interieurvragen!

Je kan de Flora Dog Edition bestellen op de webshop van Sofacompany.

Win een hondensofa
Sofacompany en WOEF geven een Flora Dog Edition weg. Houd onze Facebookpagina’s in de gaten en ontdek hoe jij zo’n exemplaar kan winnen.

Praktisch
Wanneer: 5 oktober van 11u tot 17u
Waar: Showroom Sofacompany Antwerpen, Mechelsesteenweg 6, 2000 Antwerpen
Meer info vind je op de Facebook event pagina