Win bakfiets babboe woef

Fiets jij voortaan samen met je hond naar jullie favoriete uitlaatplek – WINACTIE!

advertorial

Wil je graag nieuwe wandelroutes met jouw hond ontdekken waar je de auto voor kunt laten staan? Of trotseer je dagelijks het drukke stadsverkeer met jouw hond? In een hondenbakfiets zit je viervoeter veilig en kan te gelijk van de frisse lucht en uitzicht genieten.

Babboe heeft maar liefst drie (elektrische) bakfietsen in het assortiment die perfect zijn voor hond én baasje. Diverse accessoires maken een tocht in de bakfiets nog comfortabeler.

babboe wedstrijd woef bakfiets honden

Met de stabiele driewielers, de Babboe Dog en Babboe Go, fiets je moeiteloos weg. Middels de loopplank in de Babboe Dog of het deurtje van de Babboe Go is de instap voor een hond erg gemakkelijk. Je zet je hond vast met de lijn aan de ringen in de bak. Een optionele antislipmat voor de bak zorgt ervoor dat je hond niet kan uitglijden.

Beide bakfietsmodellen zijn zowel met elektrische ondersteuning als zonder verkrijgbaar. In beide bakfietsen houd je ook zitruimte over voor kinderen. Heb je een kleinere hond en ben je graag sneller en wendbaarder onderweg dan is de Babboe Mini de geschikte bakfiets. Met deze tweewielerbakfiets fiets je net zoals met een gewone fiets.

Het is heerlijk om samen in de frisse lucht naar een wandelplek te fietsen. Een ritje naar een park of een meertje wat net iets verder weg is, maakt de wereld van jouw en je hond groter: met een actieradius van 40 tot 70 km kom je verder dan je dagelijkse wandelronde. Zo wordt fietsen met je hond een feestje.

Maak nu kans op een Babboe Dog-E hondenbakfiets
Ga nu naar de website van Babboe en vertel ons hoe je hond heet en waar je hem mee naartoe zou willen nemen in de bakfiets.
Klik hier.

Scroll to Top